ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E-SHOP

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ για την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, (eshop) αναμένεται να ανοίξει εντός των επόμενων ημερών.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιανεμπορίου και δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα, (eshop), θα μπορέσουν να ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ώστε να χρηματοδοτηθούν ακόμα και με το 100% για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop).

Το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης για e-shop θα αφορά κυρίως μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα. Το ποσό που πρόκειται να επιδοτείται από το εσπα για την κατασκευή eshop αναμένεται να φθάσει τις 5000€ και υπολογίζεται ότι περίπου 16.000 επιχειρήσεις του λιανεμπορίου, θα μπορέσουν να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη δράση του ΕΣΠΑ.

Οι ακριβείς ημερομηνίες για το ΕΣΠΑ για e-shop δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν εντός των αρχών του Ιανουαρίου 2021.

espa eshop

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ CRESCENT

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ E-SHOP ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ

Για όλα τα φυσικά καταστήματα που δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα, χτίζουμε για εσάς το δικό σας e-shop ώστε να παρουσιαστούν τα προϊόντα σας και να μπορέσετε να αρχίσετε να τις ηλεκτρονικές πωλήσεις άμεσα.

Η ομάδα των προγραμματιστών μας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, να παρουσιάσετε σωστά τα προϊόντα σας με τις κατάλληλες φωτογραφίες και περιγραφές, να εγκαταστήσετε όλους τους τρόπους πληρωμής (κάρτα, κατάθεση, paypal, αντικαταβολή κλπ), καθώς και όλους τους τρόπους αποστολής (courier, πρακτορείο μεταφορών κλπ.).

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα είναι φτιαγμένο σύμφωνα με την τελευταία τεχνολογία και θα εμφανίζεται το ίδιο καλά τόσο από σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (desktop) όσο και από κινητές συσκευές (smart phones, tablet κλπ).

Επίσης, η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα που είναι εύκολα στη διαχείρισή τους ώστε να μπορείτε να τα διαχειριστείτε μόνοι σας, αρκεί να διαθέτετε βασικές γνώσεις internet. Θα μπορείτε μόνοι σας να βλέπετε τις παραγγελίες που σας ήρθαν, να διαχειρίζεστε τα στοιχεία των πελατών σας, να ανανεώνετε τα προϊόντα, τις τιμές, να βγάζεται προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια και άλλα πολλά!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ & ΜΑΘΕΤΕ ΑΝ ΕΠΙΔΟΤΕΙΣΤΕ

Θα σας Συμβουλέψουμε για το E-shop σας και την Επιδότηση του ΕΣΠΑ Εντελώς Δωρεάν!

210 6146 767

(Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 18:00)

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ no.1 ΟΜΑΔΑ

Στην Crescent σας προσφέρουμε τους πιο κατάλληλους ανθρώπους για να εργαστούν στο project σας. Όλοι μας οι συνεργάτες είναι πλήρως καταρτισμένοι και διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο αντικείμενό τους.

Πέρα απο αυτό, θεωρούμε οτι ένα έργο κρίνεται πετυχημένο μόνο αν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα όταν μπει σε λειτουργία.

Γι’ αυτό το λόγο, είμαστε από τις λίγες εταιρείες στην Ελληνική αγορά που διαθέτουν επαγγελματίες συμβούλους επιχειρήσεων που θα σας καθοδηγήσουν βήμα- βήμα στο πως ακριβώς θα πρέπει να στηθεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ώστε να πετύχει και εμπορικά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ